[2s.mk-friends] Informativna sesija - povik za Specificni Akciski Grantovi

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Mon Oct 5 10:14:43 UTC 2015


Всушност, има два повици:

- за адхок грантови:
http://www.civicamobilitas.org.mk/mk/komponenti/2/cm-adh-01

- за акциски грантови:
http://www.civicamobilitas.org.mk/mk/komponenti/2/cm-sak-01

Еве ги и обрасците за аплицирање:
http://www.civicamobilitas.org.mk/mk/komponenti/2/31-cm-sak-01/91-obrasci

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2015-09-30 21:24 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
> Предлагам да поразговараме за ова на ниво на Слободен софтвер
> Македонија в сабота (03.10.2015) или недела (04.10.2015). Има голем
> број на материјали што ќе треба да се подготват и ќе треба што е можно
> поголемо учество од сите.
>
> Поздрав,
> Гоце
>
> --
>
> Goce Mitevski
> Independent Graphic and Web Designer
>
>http://www.nicer2.com/
>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>
>
> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>
>
> 2015-09-30 20:32 GMT+02:00 Goce Mitevski <goce.mitevski at gmail.com>:
>> Повеќе информации има овде:
>> http://www.civicamobilitas.org.mk/mk/komponenti/2/31-cm-sak-01/91-obrasci
>>
>> Поздрав,
>> Гоце
>>
>> --
>>
>> Goce Mitevski
>> Independent Graphic and Web Designer
>>
>>http://www.nicer2.com/
>>http://www.linkedin.com/in/gocemitevski
>>
>>
>> I'm on Twitter: @GoceMitevski
>>
>>
>> 2015-09-30 18:14 GMT+02:00 Damjan Georgievski <gdamjan at gmail.com>:
>>>> Почитувани,
>>>>
>>>> Ве известуваме дека на 5 октомври 2015 г. (понеделник), со почеток од
>>>> 11.00 ч., во МЦМС (Македонски центар за меѓународна соработка, ул. „Никола
>>>> Парапунов“ бр. 41А), Цивика мобилитас организира Информативна сесија за
>>>> Повикот за предлози за Специфични акциски грантови.
>>>>
>>>> Специфичните акциски грантови на Цивика мобилитас се наменети за
>>>> граѓанските организации регистрирани според Законот за здруженија и фондации
>>>> (2010) за воспоставување и работа со таканаречени „платформи за соработка“
>>>> меѓу апликантот, грантистите и тимот на Цивика мобилитас, на следните теми:
>>>>
>>>> ·     истражување и развој (ИР),
>>>>
>>>> ·     информации и комуникации (ИК) и
>>>>
>>>> ·     набљудување, оценка и известување (НОИ).
>>>>
>>>> Времетраењето на активностите од овој повик треба да биде помеѓу 24 и 30
>>>> месеци. Големината на побараниот грант треба да биде од 2.500.000 до
>>>> 3.500.000. Расположливиот вкупен износ за повикот е 21.000.000 денари.
>>>>
>>>> Повеќе информации поврзани со грантовите ќе се презентираат во текот на
>>>> Информативната сесија, а исто така може да се најдат и на веб страниците на
>>>> МЦМС и Цивика мобилитас.
>>>>
>>>> Ве молиме, да го потврдите Вашето учество на sms at mcms.mk.
>>>>
>>>>
>>>> Со почит,
>>>>
>>>> Цивика мобилитас
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> damjan
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>


More information about the Ossm-members mailing list