[2s.mk-friends] Rapture

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Sep 10 21:59:31 UTC 2015


2015-09-10 22:59 GMT+02:00 Newk <newkdukem at gmail.com>:
>> Доколку денеска навистина рокнал brok во хаклаб, мислам дека rapture треба
>> да се стави на негово место.

Ставете привремено некој од другите компјутери местo rapture, додека
го користи њук, коа ќе го надгради ќе го врати па ќе го смените.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list