[2s.mk-friends] Статус сметка : URGENT

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Mon Sep 21 20:28:52 UTC 2015


On 21 September 2015 at 22:40, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:
> На сметка имаме уште 27к денари. Тоа значи дека КИКА ќе постои до ноември
> ако нешто не се промени
>
> Thought you should all know.

Тоа се парите за КИКА или вкупно со сѐ парите на 2смк?-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list