[2s.mk-friends] "Hackaday Conference" / Белград, 9-ти април

Tinno TL wethealienz at gmail.com
Tue Feb 9 09:33:34 UTC 2016


+1 вечер ќе зеам карта

2016-02-08 16:32 GMT+01:00 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>:

> Сестри и брача, за два месеци во Белград ќе се одржи "Hackaday
> Conference", настан на кој ќе има предавања за хардвер, ќе има workshops и
> тн.
>
> Инфо и карти има тука:
> https://www.eventbrite.com/e/hackaday-belgrade-tickets-21409115240
>
> Кој планира да доаѓа, нека се пише тука: http://piratepad.net/hackadayBg
>
> За ден-два ќе купуваме карти, така да сторете го тоа набрзо. :-)
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20160209/d29213d5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list