[2s.mk-friends] FYI ... brok.

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Sat Feb 13 20:20:27 UTC 2016


> За следниот што ќе го чепка brok:
>
> Кукиштето е отворено и расипаниот диск е исклучен - и од напајање и од flat
> кабелот

работи брок (со еден диск)

-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list