[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Kalina Trajanoska kalina at artistika.com
Wed Feb 17 15:55:33 UTC 2016


Јеиии! Епа како сакаш, како можеш… Курсот би траел околу еден месец со два до три пати неделно со по 1:30 или 2:00 траење од сесија. Просторијата е во центар, но секако прво би се виделе на состанок. :)

За цената би се договориле, еден курс обично чини 3000 или 3500МКД од ученик а во група има до 20. 

Фала ти однапред и ништо да не испадне - you rock! \o/


More information about the Ossm-members mailing list