[2s.mk-friends] Користење на хаклаб за изработка на игра - Unity

Kalina Trajanoska kalina at artistika.com
Tue Feb 23 12:50:14 UTC 2016


Здраво дечки!

Се извинувам ако замарам ама ќе држам курс, па можеби некој сака да се пријави?

Од четврток (25.02.2016) започнува нова работилница за дизајн. Повеќе информации можете да прочитате тука: http://www.codenight.net/design-workshop/

Се надевам дека ќе ве привлече, а некои од вас што веќе знаат да кодираат ќе може да го комплетираат своето знаење и со учење на web design.

Првиот час е бесплатен, курсот се одржува во просториите на Codenight во центар, два пати неделно. Ќе се чекаме кај МИК св. Николе месарницата до зелено пазарче во четврток во 18:00.

Процесот за пријавување е ист, побрзајте нема уште многу места.

Се гледаме таму!
Поздрав, имајте пријатен ден. :)


More information about the Ossm-members mailing list