[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Nov 3 07:29:19 UTC 2016


Маиците се готови. Повелете утре од 17 часот во хаклаб да си ги подигнете.

> Цената на 2 маички ( КИКА и Слободен софтвер Македонија) би била 500 денари (од кои 350 денари за трошоци за истите), останатите за хаклабот.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Ossm-members mailing list