[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Nov 3 09:12:49 UTC 2016


> Ќе идам јас со точакот...

Ќе ми ги донесат дома. ДЕНЕС, од 18 ч. ќе може да си ги подигнете во хаклаб.

> Ништо од  **да го оствариме невозможното**

Па, нормално! XD

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


2016-11-03 10:05 GMT+01:00 Azder <azhder at gmail.com>:
>
> Утре? Петок во пет? Ништо од  **да го оствариме невозможното**
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list