[2s.mk-friends] 33C3 / Карти / Идење

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Oct 7 20:27:50 UTC 2016


Благодарение на најмалото хакерче - ТиноТЛ и годинава имаме 9 фри тикетс (едниот е загарантиран за него). Оваа 
година овие 9 се само за МК.

Овие ваучери - за тикетите, мора да ги искористиме пред 31ви октомври. Предлагам неодлучените да се одлучат 
пред 31ви дали одат и да го направиме следново : имаме 9 тикети, останатите трошоци за тикети (доколку се 
потребни) ќе ги поделиме, а од тие што можат да си ги купат целите тикети рестото пари ќе оди во КИКА.

Затоа што ова се pre-sale ваучери, мора да се искористат до 31ви, тоа значи дека имаме помалку од цел месец да 
се одлучиме кој ќе оди.

Превоз : редно време е да почниме да мислиме со што ќе одиме. Дали ќе го реализираме предлогот на Уфо да одиме 
со воз од Брно или друго чаре ?

Што е планот за нова година, ќе остануваме во Хамбург, или ќе одиме на некое по-егзотично место (не Берлин!!) 
- пример Амстердам ?


Discuss.


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Dipl.-Ing in the field of Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list