[2s.mk-friends] Маички Хаклаб КИКА / Слободен софтвер Македонија 2016

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Oct 27 16:00:58 UTC 2016


Маичките ќе бидат готови во петок, на 4. ноември 2016.

Ќе ни ги донесат во хаклаб, па после 17 часот, повелете да си ги
подигнете и понесете си пари. Сакаме **да го оствариме невозможното** и
да собереме пари од сите, на едно гледање. Исто, може да му дадете
пари на пријател или да уплатите директно на сметката на Слободен
софтвер Македонија [пример-уплатница има на:
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html].

> Цената на 2 маички ( КИКА и Слободен софтвер Македонија) би била 500 денари (од кои 350 денари за трошоци за истите), останатите за хаклабот.

За тие што не се во Скопје во моментот, маичките уредно ќе ги чуваме.

Поздрав,
Гоце

--

Goce Mitevski
Independent Graphic and Web Designer

■ http://www.nicer2.com/http://www.linkedin.com/in/gocemitevski


I'm on Twitter: @GoceMitevski


More information about the Ossm-members mailing list