[2s.mk-friends] 2016 - финансии - хаклаб

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Fri Mar 31 09:38:22 UTC 2017


> што значи, трошоците се ~240000 денариИсто така во тек е изготвување на тарифник за сметководствени услуги со
пропишани цени како минимални.

Најниската цена што ќе можеме да ја плаќаме ќе биде 55 ЕУР + ДДВ месечно.

Се очекува тарифников да стане официјален и задолжителен за скоро. Можеби
до лето.

-- ннвц
-- 
≠
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20170331/092db865/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list