[2s.mk-friends] Алат што фали во хаклаб

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Tue Nov 7 12:20:33 UTC 2017


Здраво на сите.

Во хаклаб фали:

* Бушалицата - црвено/црна боја
* Убодната пила - црвена боја
* Пиштолчето на пластика - бело

Молам да се вратат.


More information about the Ossm-members mailing list