[2s.mk-friends] 8 години КИКА & 15 години 2с.мк

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Tue Oct 24 20:41:00 UTC 2017


Предложив на IRC, а еве и вака.

Бидејќи на забавата по повод 8 г. КИКА видов повеќе помлади луѓе, си
помислив дека е добра идјеа да има некое предавање за историјата на
организацијата и хаклабот.

Мој предлог е да направам две презентации првата на 30.10 втората на 1.11
во терминот 7-9. Знам дека планирано е вообичано прва помош во понедлник.
Но, можеме да го направиме пауза и сл. ако некој дојде на ПП.

Кажете ако одговара да си се спремам.

Фала.
ннвц
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20171024/5cb7dcc3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list