[2s.mk-friends] SFK конфереција Приштина

Novica Nakov nnovica at gmail.com
Thu Jan 10 09:08:26 CET 2019


Како и (скоро) секоја година, така и во 2019 колегите од Косово прават
конференција. Овој пат е во април, видете, размислете, пријавете се.

http://sfk.flossk.org/cfs/

-- ннвц
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190110/292f451b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list