[2s.mk-friends] КИКА маички 2019

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Jan 11 11:57:18 CET 2019


2 машки црни L и една М


On Fri, 11 Jan 2019, 11:38 Nikola Kovachevski <kovach0 at gmail.com wrote:

> +2
>
> On Fri, Jan 11, 2019 at 12:03 AM Hristijan Lubeski <
> tinnotl at slobodensoftver.org.mk> wrote:
>
>> Дечки, здраво,
>>
>> Ќе правиме нови „НАУЧИ, НАПРАВИ, СПОДЕЛИ" маички.
>>
>> Пред да почнам да се јавувам по фирми што печатат, ме интересира колку
>> луѓе се заинтересирани за маичка. Ве молам вратете на мејлов со „+1“
>> најкасно до понеделник (14.01.2019) за да се преброиме. :)
>>
>> Дизајнот е направен од Ана Ристеска, можете да го најдете овде:
>> https://prv.lh.mk/rnd/kika-tshirt-design.pdf
>>
>> Поз,
>> Тино
>>
>> --
>> yyy @ freenode
>> https://lh.mk/
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20190111/528d89f2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list