[2s.mk-friends] годишното собрание на Слободен Софтвер Македонија на 31.01.2019

Damjan Georgievski gdamjan at gmail.com
Thu Jan 17 19:42:11 CET 2019


Почитувани членови и други засегнати страни,

Ве поканувам на годишното собрание на Слободен Софтвер Македонија кое
ќе се одржи на 31.01.2019 во 19:00 часот, во хаклабот КИКА.

Дневен ред:
1. Годишен извештај за 2018та година
2. Ажурирање на податоци во ЦРМ
3. Избирање на нови членови
4. Просторот на КИКА
5. МАРНЕТ и заштита на лични податоци
6. Домејните кои ги користат 2СМК и КИКА и содржината на нив
7. НСНД МК
8. Разно

-- 
damjan


More information about the Ossm-members mailing list