<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2096" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Здраво дечки</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Ве следам веке некое време на оваа листа, па да ве 
прашам. Сакам интернет кафе-то да го мигрирам на Линукс. Бидејки сум нов во 
„Линукс-от“, ми треба совет за мигтрацијата, која дистрибуција да се одбере, 
дали има веке готов програм за тарифирање, може ли да се најде и дали ке користи 
овој најновиот wine za igri.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2> За ова што беше во кочани сакав да дојдам но 
превозот ме зафркна. Се планира ли нешто за и во Штип (посебен нагласок за 
Стојмир)</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT> </DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Поздрав,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Драган</FONT></DIV></BODY></HTML>