Едно глупо прашање offtоpic. На Thunderbird-от не можам да насместам
SMTP за Gmail да ми проработи. Не можам едноставно да прќам
пораки.  Се убаво праам, USe secure connection (SSL), POP порта
995, SMTP порта 587, Secure connection TLS. <br>
<br>
Помош<br>