Абе ја сум изненаден али браво за мене.<br>
Иначе чоки сеса ќе го разбудам и ќе му кажам. <br>
Ја мислев дека он ќе земе прво место!<br>
Али здравје.<br>
<br>
Иначе го ставиви Mandriva RC2, е..ње сеа за сеа за бета верзија!<br>
Топ!!<br>