Треба да почнете да гледате малце подалеку од Мониторот!<br>
На пример да станете и да видите што има "позади", или ако имате ЅИД тогаш свртете се назад!<br>
Како и да е ова све треба да биде заваца а не препукавање.<br>
Јас се извињавам али јас не сум организатор. Јас сум само кординатор на работите што ќе се одвиваат.<br>
Главниот збор го има Зоката и кај него преговори и "желби и честитки".<br>
Ја би да кажем нешто у погледу да буде добро, Македонија.<br>
Иначе има промена и ќе биде во ЛУЛУ, значи пак во Лептокарија али малце на поразлично место.<br>
И така.<br>
<br>
Кај Зоки прашања!?<br>