<br><div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><br><br>Им стига на сите, мене ми стигна пред месец дена. Очигледно е дека типот<br>
нема да добие одговор пошто изгледа дека не разбира со кој си има<br>работа. :)<br><br></blockquote></div>Шо знам... Мислам дека може да се собере добар тим ако се сака... Не треба да се гледа на работите песимистички. Еве кај нас на ЕТФ можам да побарам деца кои сакаат да преведуваат КДЕ. Поздрав Ицко.
<br>