Стави го на мрежна нема да имаш никакви проблеми у смисла на конфигурација (конфигурираш мрежна уствари). А инаку и јас сакав да пробам преку УСБ (чисто онака да видам како одат работите) и не направив ништо. Ако прочиташ повеќе на форумите за многу прашања околу овој проблем, нема многу одговори...
<br>У секој случај пробај види и ако успееш у нешто пиши што како си направил<br>