Добро утро,<br><br>Еве ја конечно ревидираната верзија на <a href="http://www.box.net/public/um6bjgtzez">документот</a>, кој е речиси готов. <br>Во него се вметнатите коментари од Божидар по точките кои ги наведе во пораката погоре,
<br>кометарите од Дамјан за buzzword и FLOSS место Free Software. <br><br>Уфо рече дека ќе пише, ама не добивме од него ништо.<br><br><br>Поздрав,<br>Игор<br><br>П.С. Еве го уште еднаш линкот до документот (<a href="http://www.box.net/public/um6bjgtzez">
http://www.box.net/public/um6bjgtzez</a>)<br>