<br><br><div><span class="gmail_quote">On 8/11/06, <b class="gmail_sendername">Aleksandar Balalovski</b> <<a href="mailto:gemidjy@lugola.net">gemidjy@lugola.net</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
On Friday 11 August 2006 20:44, Милош Столиќ wrote:<br>> Дечки, што се дешава со преводот на Wordpress? Знам дека Марко<br>> преведуваше нешто, ама неможам да го најдам тој превод<br>> (<a href="http://ramzes.softver.org.mk">
ramzes.softver.org.mk</a> не постои).<br><br>марко преведуваше мислам тема за вордпрес. Зоки мислам го има преводот, ама не<br>знам до каде/што/како...afaik<br>_________________________________</blockquote><div><br>Јас го преведував за верзија 
1.5 а сега има нова и подобра верзија 2 на вордпрес шо и ја мислам дека Марко го преведуваше. Така ја знам оти Уфо еднаш ми кажа „Зоран шо преведувач си ти бе? Марко Вордпрес го преведе за еден ден" баш така :) :)<br><br>
Поздрав.<br></div></div>