Здраво на сите!<br>Пред некој ден се зачленив на листава и дознав дека некои проекти (лугола лого) веќе подолго време се пендинг.<br>Секако губам доста време на Maya па би можел да пробам да изработам лого со Tux-че :-) или сл.
<br>Пратете некој предлог<br><br>Мојот сајт е <br><a href="http://www.climax-studio.com/">http://www.climax-studio.com/</a><br><br><br>