<br><br><div><span class="gmail_quote">On 8/21/06, <b class="gmail_sendername">Jovan Kostovski</b> <<a href="mailto:chombium@gmail.com">chombium@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
On 8/21/06, Milos Stolic <<a href="mailto:misoss@gmail.com">misoss@gmail.com</a>> wrote:<br>> Фала Чомбе, дужам пиво за ова. Можев овие 2 фајла да ги оставиш и на<br>> <a href="http://www.wordpress.org">http://www.wordpress.org
</a> за сите останати да не лутаат.<br>Already done that ;)</blockquote><div><br><br>Јас го ставив преводот но некако не ми работи. Не гледам ништо на Македонски. Се е како што треба во wp-config.php "mk_MK" и во wp-includes/languages/mk_MK.mo
<br>Може некој да потврди дали е тестиран преводот? Кај мене не работи не знам за другите.<br><br>Поздрав, Зоки.<br></div><br></div><br>