Го има некој ДВД то од Revolution OS стварно сакам да го погледнам. Дека, нема да дојдам во петок. Ако некој го има нека ми каже ка му пратам пари за пошта да ми го прати. Фала.<br><br><div><span class="gmail_quote">On 8/31/06, 
<b class="gmail_sendername">Stojance Dimitrovski</b> <<a href="mailto:sdimitrovski@gmail.com">sdimitrovski@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div>Нема да можам да даојдам во Петок, ама ќе пробам да дојдам на 23 во сабота. Во петок, утре, сум во училиште (леле ама сме литературни :)))) хахаха). Супер. Треба да го терам таткоми. Ама ќе видам што можам да направам.
</div><div><span class="e" id="q_10d64e28a5647770_1"><br>
<br><div><span class="gmail_quote">On 8/29/06, <b class="gmail_sendername">Aleksandar Balalovski</b> <<a href="mailto:gemidjy@lugola.net" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">gemidjy@lugola.net
</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Здраво на сите членови. Ај официјално соопштение за идниот проект на Лугола,<br>ама ќе пастирам од официјалната страна на групата.<br><br>Прекрасни вести за сите љубители на слободниот софтвер и корисници на<br>GNU/Linux - Лугола преку нејзиното активно членство,а во соработка со Интегра
<br>Инжинеринг и дел од нејзините се почести и поблиски соработници, оваа година<br>(2006та) месец септември го прогласија за месец на GNU/Linux во Битола. За<br>таа цел, подготвени се низа настани кои ќе земат место во текот на месец
<br>септември со што ќе се одбележат редица значајни датуми и на корисниците ќе<br>им се обезбеди поквалитетна поддршка и едукација.<br><br>Редица случувања и настани ќе го обележат месецот на GNU/Linux во Битола.<br>Отворањето на целиот настан ќе се случи во Петок (01 Септември) со куса
<br>презентација на целите и идеите на Лугола и проследување на филмот<br>„Revolution OS", а во просториите на Интегра Инжинеринг во Бизнис Центарот на<br>улица „Жикица Јовановиќ Шпанец".<br><br>Повеќе на <a href="http://www.lugola.net/" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">

http://www.lugola.net/</a><br><br>На 23/Септември ќе има прослава на Денот на слободен софтвер во Битола -<br>такашто фина би било што помасовно присуство на одбележувањето на настанот и<br>учество во презентациите и од членови на оССМ. Досега Уфо само пројави желба
<br>(почит!) за презентирање на проектите на македонскиот тим за локализација на<br>GNOME - Гномк. 23ти паѓа сабота, а детали за програмата на самиот настан ќе<br>соопштиме дополнително.<br><br>Поздрав<br><br><br>--<br>f u cn rd ths, u cn gt a gd jb n cmptr prgrmmng.
<br>_______________________________________________<br>Ossm-members mailing list<br><a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">Ossm-members@hedona.on.net.mk
</a><br><a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br></blockquote></div><br><br clear="all"><br></span></div><div><span class="sg">-- <br>I hope your life sucks...
</span></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>I hope your life sucks...