Не е тешко да се одговори. Јас не сум го отворил тој forge па да знам. Договорот со нив е дека во 1.5 ќе оди автоматски МК верзијата и на тоа сме фокусирани со Никола. Им пишав ПМ и кога ќе добијам одговор ќе Ве известам.<br>
<br>Обаче за блгарските настројства, еми тези впрос не е за на мејлинг листа :)<br><br>Поздрав,<br><br>Јован<br>