On 9/19/06, <b class="gmail_sendername">Jovan Kostovski</b> <<a href="mailto:chombium@gmail.com">chombium@gmail.com</a>> wrote:<div><span class="gmail_quote"></span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Втората работа што е поинтересна, метаморфозис ни се меша у штипки :)<br>Mожеби е добро што добивме конкуренција иако е само на хартија ;)<br></blockquote></div><br>Како на хартија кога е на CD конкуренцијата. Ако е здрава конкуренција, тогаш секогаш е добредојдена!
<br>
<br>Мејлинг листава ја следат и Метаморфозис,  па се надевам дека Илинденка од Метаморфозис е-Рајдерите, ќе одговори на твојава забелешка.<br><br>-- <br>Игор<br>