Целата вест тука:<br><a href="http://slobodensoftver.org.mk/?s=novosti&ednoid=45">http://slobodensoftver.org.mk/?s=novosti&ednoid=45</a><br><br>Ако имате прашања, може овде да се дискутира.<br><br>--<br>Игор Стаматовски
<br>Слободен софтвер Македонија<br>