Абе симнав некоја дефектна верзија на Мандрива PP 2007, и цела недела ја "инсталирам" и  никако да се случи тоа.<br>Ми треба ако има некој инсталирана или ОК верзија на PP ми треба итно ќе му дадам ДВД да ми ја снима...
<br><br>Thanks....!!!<br>