<div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">Па, да. Дечкото со кого правев муабет е од ФДУ. Он ми рече дека се што е<br>до нив да направат нема да кошта ништо. Тоа што ќе кошта е типот што ќе
<br>го држи светлото, на пример ;)</blockquote><div><br>Уфо би го држел за два сендвича светлото. Стојанче сигурно за  престиж и<br>претставување. :) (evil)<br></div><br></div>-- <br>Igor Stamatovski<br><br>Free Software Macedonia
<br>____________________________<br><a href="http://www.slobodensoftver.org.mk">http://www.slobodensoftver.org.mk</a>