abe stojance ne znaev deka si tolku sensitiven... izvini ako ti gi povrediv custvata.. pfttt...<br><br><br><div><span class="gmail_quote">On 11/10/06, <b class="gmail_sendername">Stojance Dimitrovski</b> <<a href="mailto:sdimitrovski@gmail.com">
sdimitrovski@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
<br>> toe ne e spam, jas samo baram usluga....<br><br>Незнам за тоа - ние уствари не ни треба да се караме на листава, ама ти<br>не си во право! Прво прочитај го бонтонот па после пишувај. Да бараше<br>услуга за OpenOffice.org
 или за нешто слично ќе ти помогневме, ама ти па<br>за игра. За игра еј! Ти да беше на мое место кога ми се дереа, има и<br>скорешни на пр:<br><br>П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто<br>паметно кажи, ако не, не спамирај
<br><br>Така да, не прави вака... Мислам дека некој друг не забележа, ама јас забележав<br>и ме изнервира - дека мене ми имаат викано така како на пр ^. И + пораката ти е<br>во HTML не е во Plain Text, и треба да пишуваш на КИРИЛИЦА.
<br><br>И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.<br><br>Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.<br><br><br>_______________________________________________<br>Ossm-members mailing list
<br><a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk">Ossm-members@hedona.on.net.mk</a><br><a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br></blockquote>
</div><br>