<span style="color: rgb(0, 0, 0);">taka e be </span><span id="_user_sdimitrovski@gmail.com" style="color: rgb(0, 0, 0);">Stojance, ne znaev kega "gay" zaednicata imala prestavnik vo ossm... mojot "spam" e direktet napad na tvoite custvata.... pft...
<br><br><br> </span><div><span class="gmail_quote">On 11/11/06, <b class="gmail_sendername">Stojance Dimitrovski</b> <<a href="mailto:sdimitrovski@gmail.com">sdimitrovski@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
abe nisto ama se iznervirav deka nikoj ne izreagira, a ja da napisev<br>nesto odma ke mi<br>se razvikaa.<br><br>On 11/10/06, eagle eagle <<a href="mailto:eagle8@gmail.com">eagle8@gmail.com</a>> wrote:<br>> abe stojance ne znaev deka si tolku sensitiven... izvini ako ti gi povrediv
<br>> custvata.. pfttt...<br>><br>><br>> On 11/10/06, Stojance Dimitrovski <<a href="mailto:sdimitrovski@gmail.com">sdimitrovski@gmail.com</a>> wrote:<br>> ><br>> > On Fri, 2006-11-10 at 16:49 +0100, eagle eagle wrote:
<br>> > > toe ne e spam, jas samo baram usluga....<br>> ><br>> > Незнам за тоа - ние уствари не ни треба да се караме на листава, ама ти<br>> > не си во право! Прво прочитај го бонтонот па после пишувај. Да бараше
<br>> > услуга за OpenOffice.org или за нешто слично ќе ти помогневме, ама ти па<br>> > за игра. За игра еј! Ти да беше на мое место кога ми се дереа, има и<br>> > скорешни на пр:<br>> ><br>> > 
П.С. Стојанче пази што правиш на листава. Ако имаш да кажеш нешто<br>> > паметно кажи, ако не, не спамирај<br>> ><br>> > Така да, не прави вака... Мислам дека некој друг не забележа, ама јас<br>> > забележав
<br>> > и ме изнервира - дека мене ми имаат викано така како на пр ^. И + пораката<br>> > ти е<br>> > во HTML не е во Plain Text, и треба да пишуваш на КИРИЛИЦА.<br>> ><br>> > И не барај такви услуги на мејлинг листи кои не се наменети за тоа.
<br>> ><br>> > Многу се извинувам ако навредив некој, но ова беше само за опомена.<br>> ><br>> ><br>> > _______________________________________________<br>> > Ossm-members mailing list<br>
> > <a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk">Ossm-members@hedona.on.net.mk</a><br>> > <a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
</a><br>> ><br>><br><br><br>--<br>I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.<br>_______________________________________________<br>Ossm-members mailing list<br><a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk">
Ossm-members@hedona.on.net.mk</a><br><a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members">http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br></blockquote></div><br>