- SMF важи за најдобар FOSS форум во моментов<br>- punBB е одличен FOSS форум за мали групи (лајт)<br>- vBulletin е најдобар комерцијален форум<br><br>Коинциденција или не, сите три се LAMP :)<br><br>Јован<br>