On 12/18/06, <b class="gmail_sendername">Stojance Dimitrovski</b> <<a href="mailto:sdimitrovski@gmail.com">sdimitrovski@gmail.com</a>> wrote:<div><span class="gmail_quote"></span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Се двоумев малце за презентацијата (на Владо идејата) и одлучив да
дојдам. Сеуште не е сигурно но ќе пробам да дојдам. Доколку дојдам
спремен сум да ја правам презентацијата на било која дистрибуција.</blockquote><div><br><br></div>Се е тоа супер. Честитки за одлукаат. Само има мал проблем, мора да ни кажеш дали сигурно доаѓаш или не бидејќи како што прочита погоре треба да дефинираме програма и теми, за кои треба да се направат постери и се тоа отприлика една недела пред настанот, бидејќи сакаме да ги инфромираме луѓето што ќе има на програмата.
<br><br>Значи доаѓаш или не доаѓаш :)?<br><br><br></div>-- <br>Igor Stamatovski<br>_____________________________<br>Free Software Macedonia<br><a href="http://www.slobodensoftver.org.mk">http://www.slobodensoftver.org.mk</a>
<br><a href="mailto:info@slobodensoftver.org.mk">info@slobodensoftver.org.mk</a>