Се двоумев малце за презентацијата (на Владо идејата) и одлучив да
дојдам. Сеуште не е сигурно но ќе пробам да дојдам. Доколку дојдам
спремен сум да ја правам презентацијата на било која дистрибуција.<br><br>
On 12/17/06, <b class="gmail_sendername">Vlado Peshov</b> <<a href="mailto:vlatkop@gmail.com" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">vlatkop@gmail.com</a>> wrote:<div><span class="gmail_quote">
</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
On 12/16/06, Новица Наков <<a href="mailto:novica@bagra.org" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">novica@bagra.org</a>> wrote:<br>><br>> Згодно би било да се договориме за ова за да има време да се подготват
<br>> активностите и да се направат и залепат постери.
<br><br>Се збореше да се почне со предавање како се инсталира Линукс и како да<br>се „припреми" за да може да се користи како Desktop околина<br>(подесувања, модули...). Е сеа иам една идеа шо можда другите ќе ја<br>

гледат како невозможна. Али сигурен сум дека интересот ќе биде многу<br>поголем. Предложувам да Стојанче Димитровски (нормално доколку се<br>сложат сите а и Стојанче) да направи презентација (доколку е потребно<br>и со наша помош) за тоа како се инсталира Линукс. Идеата ми е да се
<br>увиде дека Линукс не е толку страшна работа како што повеќето го<br>гледат. И помислете на моментот дете, учи основно, им предава на<br>постари луѓе (повеќето академски граѓани) како се инсталира Линукс.<br>Шо ќе кажете а?
<br>Поздрав<br>_______________________________________________<br>Ossm-members mailing list<br><a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">Ossm-members@hedona.on.net.mk
</a><br><a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members" target="_blank" onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)">
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.