<div><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">e:<br>> Ако си на Убунту или Дебиан:<br>><br>> sudo apt-get install xkeycaps<br>
><br>> Ако не си барај пакет за твојата дистрибуција или пробај од сорс да го<br>> искомпајлираш (ебан Слеквер *). (<a href="http://www.jwz.org/xkeycaps/">http://www.jwz.org/xkeycaps/</a>)<br>><br>> xkeycaps е графички интерфејст за xmodmap.
</blockquote><div><br>Ова ми излгеда тоа е тоа...<br>Ќе го испробам и ќе ве информирам "благовремено" :))<br></div><br></div><br>