On 1/27/07, <b class="gmail_sendername">Новица Наков</b> <<a href="mailto:novica@bagra.org">novica@bagra.org</a>> wrote:<div><span class="gmail_quote"></span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Арангел Ангов напиша:<br><br>> Илин ми потврди дека спрема презентација на тема „Безбедносни FOSS<br>> алатки" за наредниот вторник. Сеа искача дека ќе треба да се пресече. :)<br><br>Де бе, нема ваљда Илин да предава 2 саати?!
</blockquote><div><br><br>Да де, секој по еден саат таман ќе дојде пополнето време. <br></div><br></div>