Јас ќе залепам кај мене во школо т.е. во "Владо Тасевски"  П.Т.Т. па ќе видиме колкав одзив ќе има <br><div style="direction: ltr;">На нед, 2007-01-28 во 20:58 +0100, Jovan Kostovski напиша:<br>> On 1/28/07, Арангел Ангов <
<a onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)" href="mailto:ufo@linux.net.mk">ufo@linux.net.mk</a>> wrote:<br>> > И уште две работи:<br>> ><br>> > Се пријавува ли некој да напраиви постери и да ги залепи на ЕТФ, ПМФ?
<br>><br>> Јас можам уште веднаш да направам постери, имам готов шаблон од<br>> минатиот пат.<br>> Може ли Илин да каже наслов на неговата презентација? Или ќе биде нешто<br>> како "FOSS безбедносни алатки" / "FOSS алатки за безбедност"
<br>Да, да. Сосема е во ред "FOSS алатки за безбедност"<br><br>Поздрав.<br></div><div style="direction: ltr;"><span class="q"><br>> Ќе наравам две верзии од постерот A4 и А3 ќе ги закачам на мрежа,<br></span>
</div>> па кој сака нека лепи. Печатењето на А3 е 5-10 денари парче.<br>> Јас ќе лепам на ЕТФ.<br>><br>><br>> > Кој ќе пише порака до сите поштенски листи на ЕТФ?<br>> Пак јас. Се надевам дека сеуште не ја ставиле мојата адреса како спам :)
<br>><br>> ПОЗДРАВ, Чомбе<br>>Јас ќе залепам кај мене во школо т.е. во "Владо Тасевски"  П.Т.Т. па ќе видиме колкав одзив ќе има