Има едно филмче што се врти на нет подолго време. За Web 2.0 еволуцијата и сл. Би сакал да се пушти на Сподели знаење како меѓу тема или така нешто. Околу 5 мин. е и е, барем јас мислам дека е многу едукативно. Јас сега ќе пробам да го конвертирам во Ogg Theora.
<br><br>Клипчето го има кај мене на блог и на YouTube и на целиот нет. <a href="http://stojanced.blogspot.com">http://stojanced.blogspot.com</a><br>