Малце шега таков е денот:<br><br>Информатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров.<br>Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи и гледа раскошна плавуша со големи цицки како стои пред него.<br>- Ајде пакувај се одиме кај мене од другата страна на островот.
<br>Кога таму што да види. Голема куќа, фрижидер, телевизор, базен...<br>- Ај оди избањај се и дојди.<br>Се бањал овој цел саат, излегува среќен, а плавушава го пречекува и го откопчува бекинито:<br>- А сега ќе добиеш нешто што не си го правел 6 месеци...
<br>- Ај не зезај, имаш и интернет!<br><br><a href="http://vicoteka.srkaj.com/">http://vicoteka.srkaj.com/</a><br><br><br><<<Stojanovski Viktor>>>