On 4/25/07, <b class="gmail_sendername">Aleksandar Balalovski</b> <<a href="mailto:gemidjy@lugola.net">gemidjy@lugola.net</a>> wrote:<div><span class="gmail_quote"></span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<br>Настанот е презакажан за следната среда, 2 мај. Имаше некои недоразбирања со<br>факултетот (продеканката или самтинг) и моравме вака. Се извинуваме ако<br>предизвикавме несакани последици :)<br><br><a href="http://www.lugola.net/content/view/128/1/">
http://www.lugola.net/content/view/128/1/</a></blockquote><div><br>На втори мај се пие пиво и се јаде скара исто како и на први, а пошто у земјава нема баш многу вегетаријанци и луѓе што не пијат пиво, тешко дека ќе има публика тој ден. :)
<br></div><br></div><br>