<br><br><div><span class="gmail_quote">On 5/29/07, <b class="gmail_sendername">Новица Наков</b> <<a href="mailto:novica@bagra.org">novica@bagra.org</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Bozidar Proevski напиша:<br><br>> Уф, тука многу имало :)  Не можам да гарантирам дека сѐ сам ќе преведам.<br><br>Пред да се прави било што, со ИНет да збориме.</blockquote><div><br>Се согласувам.<br>Еве, доколку се договореме и доколку тие помогнат нешто за заедницата (било каква помош) јас се нафаќам да преведувам. Така да сметајте на мене. Евентуално да здружеме сили јас и Боби и така соработуваме :)
<br><br>Поздрав, Зоки.<br></div><br></div><br>