Дека има нови моменти и мало бранување во ОССМ, барем така јас мислам, предлог за да се собереме на состанок како заедница за сите што сакаат да дадат аргументи за работата и замена за луѓето што си одат (зборам како обврски)...
<br>АМА БЕЗ КОМПЈУТЕРИ! Значи класичен состанок или собир. <br>На пример сабота во 1 часот (флексибилно на промени нормално). <br>Ако нема некој простор што може да собере 10-15 луѓе тогаш може во парк кај езерцето или во некое школо или училница.
<br>Кој е за доаѓање нека праќа на листата. Ќе направам список и ќе Ве потсетам сите коа ке дојде денот...<br>Исто кој има простор на располагање сериозно да даде предлог и јас веќе се ангажирав да најдам ...<br>