Уфо има едно место позади олимписки и се вежбаат боксери, и ефтино е, ќе земеме еден ден ќе се собереме на Сподели Тепање и јас и ти (и сите други што сакаат) са се премлатиме и после белки помалце ќе има фрустрации.<br><br>
Поздрав Благој<br><br>Фала за материјалот за работа...<br>