> Мене па не ми се допаѓа (особено тоа со раката и глувчето). За жал ова не ми<br>> личи како ништо што замислував и барав примери од други сајтови.<br><br>> Но, со оглед на тоа дека насловна бараме веќе X месеци, веројатно и оваа ќе ја
<br>> биде. Очигледно не можеме да произведеме подобра. Па подобро ваква отколку<br>> никаква.<br><br>Имаше две недели да напишеш коментари што и како е во врска со страната.<br>Ако сум ја утнал темата или идеата требаше да ми се каже. 
<br>Немам ништо да додадам, освен дека тоа што сум го направил да не е <br>ради подобро нешто отколку ништо. Фала за шансата сепак, го повлекувам <br>дизајнот од предлог за насловна. <br><br>Поздрав, Благој<br>