Дигам WEB хостинг сервер (ништо комерцијално), па ми треба некој Control Panel. <br><br>Cpanel е закон, али е ненормално скап.<br><br>Уфо ми препорача ISP config. Не е лош. Има одлично упатство, ама е малце „осакатен".<br>
Не ми успеа корисник да се логира и да си креира бази, маилови. Нема инсталација на WordPress, Joomla со еден клик.<br><br>Ми го препорачаа и <a href="http://www.isp-control.net/">http://www.isp-control.net/</a><br><br>Мене највеќе ми го „фаќа око" 
<a href="http://www.thezpanel.com">www.thezpanel.com</a> (верзија 3 излегува како <a href="http://www.rapidcp.com">www.rapidcp.com</a>)<br><br>Ај некоја препорака и од вас.<br clear="all"><br>-- <br>_________________________________
<br>Dalibor Sojic<br><a href="mailto:dalibor.sojic@gmail.com">dalibor.sojic@gmail.com</a>