Јас сум на феит, само не сум од ск, и не знам дали секој вторник ќе бидам скопје. Инаку без проблем би го правел тоа.<br>За пријавувањето... ск. доаќам на 2-ри во вторник, планирам да дојдам на сподели знаење вечерта ако има.
<br><br><div><span class="gmail_quote">On 9/27/07, <b class="gmail_sendername">Igor Stamatovski</b> <<a href="mailto:igor.stamatovski@gmail.com">igor.stamatovski@gmail.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="margin-top: 0; margin-right: 0; margin-bottom: 0; margin-left: 0; margin-left: 0.80ex; border-left-color: #cccccc; border-left-width: 1px; border-left-style: solid; padding-left: 1ex">
Ај вака да го поставиме прашањето.<br><br>Колку студенти има на листава што моментално студираат или ќе<br>студираат на ФЕИТ од 1 октомври 2007?<br><br>Имено Новица ме извести дека ако не се пријави некој студент да биде<br>
задложен за проекторот неможеме да почнеме со сподели знаење од 2<br>октомври?<br><br>До недела 30 октомври има рок некој студент на ФЕИТ да се пријави за<br>оваа благородна и лесна задача да го зема и враќа проекторот од ФЕИТ?
<br><br>Someone? Anyone?<br><br>--<br>Igor<br>_______________________________________________<br>Ossm-members mailing list<br><a href="mailto:Ossm-members@hedona.on.net.mk">Ossm-members@hedona.on.net.mk</a><br><a href="http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members">
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members</a><br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Not every shadow is dark!